Aardappel en kaassoep recept

2020-02-20
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 1
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

1 People rated this recipe

Schil de aardappelen, was ze en snijd ze in blokjes.
Maak de champignons schoon en snijd ze in plakjes.
Pel de knoflookteentjes en pers ze uit.
Breng in een pan de bouillon aan de kook, voeg de aardappelblokjes toe en kook deze in de bouillon in ongeveer 10 – 15 minuten gaar.
Voeg dan de champignons en de knoflook toe en laat deze 5 minuten zachtjes meekoken.
Laat dan al roerend de kaas smelten in de soep.
Bestrooi de soep met peterselie.

Ingredients

  • 5 aardappelen
  • 4dl bouillon
  • 200g champignons
  • 2 teentjes knoflook
  • 200g geraspte kaas
  • 2 eetlepels peterselie
Ingrediënten:,

    Geef een reactie